Lokalvård

Vi erbjuder företag och organisationer mjuka FM-tjänster (facility management) såsom ex. lokalvård, inköp och påfyllnad av pappersartiklar & mat, samt byte av entrémattor. Vi ser fram emot att hjälpa och stötta Dig och ditt företag med att lyckas i er kärnverksamhet.

Inom företaget arbetar vi målmedvetet för att hålla en hög kvalitet på arbete och service. Vi satsar på utbildning för att höja kompetensen och statusen inom städyrket, och har inom företaget dokumenterad utbildning inom golvvård och kontinuerlig städning via Butchers / Städgrossimporten. Vi anser också att det är viktigt att satsa på bra teknisk städutrustning som kan höja kvaliteten och effektiviteten på arbetet, och som dessutom underlättar arbetet för oss som städar.

Tomoto städ AB har i dag 10 anställda medarbetare och arbetar huvudsakligen i Stockholm. Våra återkommande kunder finns inom kontors- och butikssektorn, men också inom den privata hemstädningen. Se under referenser för att hitta några av våra uppdragsgivare.