Fasad & fönsterglas

Låt oss utföra arbetet

GlasWelds G kraft Scratch Removal System används över hela världen för att ta bort repor på fasader, fönsterglas och olika typer av fordonsglas utan optisk brytning (distortion). Metoden utnyttjar en unik process av värme och friktion för att ta bort skador. Denna kombination tillåter systemet att komma in i porerna hos glaset och åstadkomma en repfri yta. Till arbetet använder vi en speciell poleringspasta tillsammans med polermaskin Gforce2, vilken är GlasWelds mest avancerade polermaskin med vattenmatningssystem. GlasWelds Backer pads och diskar fästs i polermaskinen och finns i olika storlekar för att ta bort skador från fasader, fönsterrutor, fordonsglas, glaslyktor, planglas och speglar.

Systemet tar bort normala glasrepor utan optisk brytning, du kommer inte att hitta en bättre lösning än Gforce repborttagare. Polersystemet tar bort repor på medelnivå utan någon synlig distorsion. Vid djupare skador används slipning med Clearing Compound för att få fram tydligheten i glaset efter polering.

Tomoto AB är stolt över att vara en av få leverantörer i Mälardalen och Stockholm som har kunnandet och expertisen att erbjuda polering utan brytningsfel. Glaspolering är ett hantverksyrke som kräver stor noggrannhet och erfarenhet. Vi är utbildade av svenska Glasweld i Karlstad. Fråga oss gärna hur mycket just du kan spara jämfört med att byta hela glaset.